اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

دستگیری ۶ تروریست داعشی در سلیمانیه عراق

اقلیم کردستان عراق شامگاه شنبه اعلام کرد که ۶ تروریست داعشی تحت تعقیب در عملیات امنیتی در شهر «چمچمال» از توابع استان سلیمانیه دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سازمان آسایش اقلیم کردستان عراق در بیانیه ای نوشت که بازداشت شدگان از سال ۲۰۱۴ با داعش بیعت کرده و جنایات بسیاری علیه شهروندان عراقی مرتکب شده اند. 
بر اساس این گزارش، نیروهای سازمان آسایش در سلیمانیه اطلاعاتی را در مورد شماری از تروریست های داعش در چمچمال جمع آوری کردند که سعی داشتند با هویت های جعلی  در مزارع و باغ های منطقه مشغول به کار شوند.
در این بیانیه آمده است: دستگیری تروریست ها پس از اخذ مجوز قضایی انجام شد و در عملیاتی در ۴ آگوست سال جاری  سه تروریست ۲۶، ۲۹ و ۳۰ ساله اهل فلوجه بازداشت شدند. 
همچنین نیروهای آسایش در ۵ آگوست در دو عملیات جداگانه، در داخل شهر چمچال سه تروریست داعشی را دستگیر کردند. 
در بیانیه سازمان آسایش آمده که دو نفر از این سه بازداشتی۳۱ ساله از ساکنان «محمودیه» در بغداد و سومین نفر نیز ۲۹ ساله اهل پایتخت عراق است.  
بنا بر این گزارش، تروریست ها از جنوب عراق وارد اقلیم کردستان شده بودند و قرار بود با همراهی دیگر عناصر داعش  برای انجام عملیات تروریستی برنامه ریزی کنند.
در همین حال، وزارت کشور عراق نیز روز شنبه اعلام کرد که سازمان اطلاعات، ۶ تروریست داعشی را در استان «صلاح الدین» در شمال این کشور دستگیر کرده است. 
بر پایه گزارش این وزارتخانه، تروریست ها که در عملیات های جداگانه دستگیر شدند از استان کرکوک به صلاح الدین گریخته بودند. 
فعالیت بقایای داعش با وجود شکست سال ۲۰۱۷ این گروه تروریستی در بخش هایی از استان های شرقی، شمالی و غربی عراق همچنان به صورت جسته و گریخته ادامه دارد.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار